نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان ! کشف یک میلیون و ۵۳۰ هزار یورو ارز قاچاق در ۷ گذرگاه مرزی عبور زائران شلیک مرگبار شکارچیان غیرمجاز جان محیط‌بان پارک ملی گلستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته در پی نزاع بر سر یک ملک در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) خروج ۶۹ درصد زائران اربعین از کشور (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۴ نوشیدنی فوق‌العاده برای رفع عطش هنگام فعالیت ورزشی در گرما
سرخط خبرها

چند می‌گیرید ثبت‌نام کنید؟ | مصائب یافتن مدرسه برای فرزندان

  • کد خبر: ۲۳۵۴۱۳
  • ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۰
چند می‌گیرید ثبت‌نام کنید؟ | مصائب یافتن مدرسه برای فرزندان
چند روزی است پرونده بچه‌ها دستم مانده و از این مدرسه به آن مدرسه میروم. آنقدر مستاصلم که دست به دامن استخاره و قرآن شده ام. حتی نمیدانم چه نیتی برای استخاره‌ام بکنم؟ مدرسه دولتی؟ غیر انتفاعی؟ هیات امنایی؟ یا شاهد؟ برای ثبت نام در هر کدام از مدارس با مشکلی مواجهم. این روایت، مشغله ذهنی بسیاری از خانواده در این روز‌ها است.

به گزارش شهرآرانیوز، خانواده‌هایی که فرزند مدرسه‌ای دارند این روز‌ها هرکدام به نحوی درگیر مشکلاتی هستند. با یک نگاه گذرا در کوچه و خیابان‌های اطراف و هم‌صحبت شدن با این والدین متوجه بسیاری از مشکلات و دل نگرانی‌های آنها می‌شویم.

مشکلات ثبت نام در مدارس دولتی

با توجه به کم بودن تعداد مدارس دولتی نسبت به جمعیت در مناطق مختلف بسیاری از والدین حتی برای ثبت نام در مدارس دولتی که در محدوده زندگی آنها است به مشکل پر بودن ظرفیت بر می‌خورند. هنگامی‌که به مدارس خارج از محدوده که ظرفیت دارند مراجعه می‌کنند، با توجه به خارج از محدوده بودن از ثبت نام فرزند آنها امتناع می‌شود.

سفارشی شدن ثبت نام در مدارس دولتی از دیگر مشکلاتی است که سیستم مدارس با آن مواجهند، به صورتی که افراد از جا‌های مختلف از فروردین ماه از ستاد آموزش و پرورش تا سایر سازمان‌ها معرفی نامه می‌آورند و بدون در نظر گرفتن ملاحظه محدوده‌بندی ثبت نام می‌کنند و موجب تکمیل ظرفیت مدارس دولتی خوب شده و حق بسیاری از خانواده‌هایی که داخل محدوده می‌باشند را ضایع می‌کنند.

بسیاری از والدین که به هر مشقتی موفق می‌شوند در مدارس دولتی ثبت نام کنند از گرفتن وجوهی با عنوان کمک به مدرسه و یا وجوه دیگری به هر بهانه‌ای، شکایت دارند. برخی از اطلاعیه‌ها و بخشنامه‌هایی که هر روز در برنامه شاد قرار می‌گیرد گله دارند. نگرانی از شلوغی کلاسها، فرسوده بودن ساختمان بیشتر مدارس دولتی، هم‌شاگردی بودن دانش آموزان ایرانی با دانش آموزان اتباع در برخی مناطق از جمله دل‌نگرانی‌ها و درماندگی‌های والدینی است که در مدارس دولتی ثبت نام می‌کنند.

مشکلات ثبت نام در مدارس هیات امنایی

مدارس هیئت امنایی، جزو مدارسی هستند که با هدف ارتقای کیفیت برنامه‌های آموزشی ایجاد شده اند و اقدام به پذیرش دانش آموزان در مقاطع تحصیلی ابتدایی، اول و دوم متوسطه می‌کنند. با وجود اینکه مدارس هیات امنایی به صورت غیر دولتی اداره می‌شوند، اما دارای شهریه بالایی نیستند و تنها تفاوت آن‌ها با مدارس دولتی شیوه مدیریتی حاکم بر مدرسه است. متاسفانه تعداد این مدارس در سطح شهر بسیار کم است و برای ثبت نام در این مدارس نیز مشکل محدوده سکونت همانند مدارس دولتی و ظرفیت پایین ثبت نام در آن به حدی محدود است که تقریبا جزء محالات به نظر می‌رسد و ثبت نام در آن همانند پیدا کردن ققنوس است.

مشکل ثبت نام در مدارس شاهد

ثبت نام در مدارس شاهد به صورت آنلاین صورت می‌گیرد و در سایت گزینه‌هایی که جزو سهمیه‌های ثبت نام تلاقی می‌شود، قید شده است. سهمیه‌های ثبت نام مواردی از جمله خانواده شهید (فامیل درجه یک مانند پدر، مادر، دایی، عمو، پدر بزرگ و..)، سهمیه ایثارگران، جانبازان، خانواده‌های فرهنگی، خانواده‌های چهار فرزندی و... است و آنقدر این سهمیه‌ها گسترده است و یار غار در این سهمیه بندی‌ها زیاد است که دیگر جایی برای خانواده‌های عادی و آزاد باقی نمی‌ماند و عملا باید گفت امیدی برای ثبت نام در آن‌ها نیست.

مشکل ثبت نام در مدارس غیر دولتی

ثبت نام در مدارس غیر دولتی در درجه اول یعنی رد شدن از هزار فیلترینگ. اول آزمون درسی از دانش آموز و بعد از آن با توجه به معیار‌های مدرسه مصاحبه و گزینش از دانش آموز و پدر و مادر. پس از این تازه می‌رسید به خوان هفتم که امور مالی است که هر یک از این مدارس برای خود یک ساز می‌زنند. فقط کافی است مدرسه کمی اسم و رسم داشته باشد و نام مدرسه خود را به عنوان یکی از مدارس برتر بدانند تا شهریه آن سر به فلک بکشد.

همانند بسیاری از مدارس اسلامی، منطقه دوازده و خیابان ایران که مدارس خود را برتر می‌دانند و شهریه‌ای بیشتر از شهریه مصوب می‌گیرند یا مدارس مجتمعی که مدعی هستند پس از ورود به مدرسه ما و همراهی با ما تا انتهای سال دوزادهم، نه تنها قبولی دانشگاه بلکه شغل آینده شما را هم تضمین می‌کنیم.

نکته اینجاست که خانواده‌های مرفه که بحث مالی برایشان مسئله ساز نیست در صورت گذر از باقی فیلتر ها، خوان هفتم را هم رد می‌کنند و بدون مشکل ثبت نام می‌کنند، اما این قشر متوسط هستند که باید از بسیاری از خرج و مخارج سالانه خود بزنند تا فرزندانشان بتوانند در یکی از این مدارس تحصیل کنند. نمیدانند که پس از ثبت نام تازه مشکلات عدیده آنها شروع می‌شود. مشکلاتی مانند هزینه‌های کلاس‌های متفرقه که اغلب هم الزامی است و جدا از هزینه ثبت نام گرفته می‌شود. هزینه اردو‌ها و... البته در اصل هزینه فاصله اقتصادی و یا فرهنگی فرزند آنها با فرزندان قشر مرفه که توقعاتشان را هم بالا می‌برد. توقعاتی مانند؛ لباس، کیف، کفش و لوازم و التحریر با نشان‌های گران که باید همانند دیگر همکلاسیهایشان باشد. هماهنگ ساختن سفر‌های خارجی، خانه و ماشین‌های آنچنانی سایر دانش‌آموزان مدرسه که در توان این خانواده نباشد از دیگر معضلات این خانواده هاست و صد البته هزاران توقع دیگر که در ذهن فرزندان قشر متوسط به عنوان وظیفه والدین شکل می‌گیرد.

اجرای اصل ۳۰ قانون اساسی

استیصال والدین در ثبت نام فرزندانشان موضوعی است که بسیار از خانواده‌ها با آن مواجهند و این نشانگر اجرای نادرست اصل ۳۰ قانون اساسی است. شاید یکی از آسیب‌های طبقه بندی شدن مدارس همین فاصله گرفتن بیشتر اقشار با یکدیگر باشد و این امر فاصله طبقاتی را از دوران کودکی به بچه‌ها القا می‌کند.

متاسفانه ثبت نام در مدارس در بین خانواده‌ها به خصوص خانواده‌های مذهبی به چشم و هم چشمی تبدیل شده است. خانواده‌هایی هستند که حتی برای تحقیق ازدواج فرزندانشان مدرسه‌هایی که دختر یا پسر در آن تحصیل کرده برایشان مهم است. مراکز خصوصی و اداره‌هایی هستند که موقع استخدام از سابقه تحصیلی و مدارسی که در آن تحصیل شده پرس و جو می‌کنند و برای گزینش استخدام آن را لحاظ می‌کند و همه اینها نشان گر ضعف سیستم آموزشی است. چیزی که این روز‌ها همه در صحبت‌ها و وعده‌های کاندیدا‌های ریاست جمهوری زیاد می‌شنویم و در گذشته هم کم نشنیده‌ایم. اما کاری برای بهبود آن صورت نگرفته است.

رفع مشکلات سیستم آموزش و پرورش کار یک روزه و دو روزه نیست. بلکه نیاز به یک برنامه جامع، مدیریت قابل و نظارت درست قوانین و فرهنگ سازی درست جامعه دارد. اینگونه می‌توان اصل ۳۰ قانون اساسی را به درستی اجرایی کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->